Wegens privé omstandigheden zijn wij vandaag (vr. 6 maart) telefonisch onbereikbaar.
U kunt uiteraard uw bestellingen gewoon plaatsen en ons een e-mail sturen.

Installatie Instructie

1.) SwissDeck moet in de ruimte waar het geïnstalleerd wordt 24 uur acclimatiseren.

2.) Begin in de linker hoek van de te installeren ruimte.

3.) Houdt minimaal 8mm ruimte tussen de vloertegels en de in de ruimte aanwezige muren, kasten of andere zware objecten. De tegels kunnen het beste om zware objecten heen gelegd worden zodat de vloer kan "werken".

4.) Leg de eerste tegel neer met de 2 gladde zijden aan de muurkanten (boven- en linkerkant). Plaats de tweede tegel aan de rechterkant met de gladde kant aan de muurkant (boven). Leg de tegel op de lusjes van de eerste tegel. Sla met de palm van uw hand op de rand van de tweede tegel zodat de tegel in de eerste klikt.

5.) Herhaal dit zodat er 3 rijen komen te liggen. Ga terug naar de linkerkant en werk 3 rijen naar de deuropening (onderen).
Klik nu de randafwerking een de laatste tegel en sluit de deur.
De randafwerking moet van de deur vrij blijven. Is de ruimte te groot bij de deur trek dan de rijen naar de deur toe en maak de tegels aan de voorzijde op maat.

6.) Alle SwissDeck producten kunnen op maat gemaakt worden met een hand-, decoupeer- of cirkelzaag.

7.) Vervolg het leggen continu van links naar rechts en van boven naar onderen.

8.) Wees er zeker van dat de hoek haaks is aan de voor- en linkerzijde om recht uit te kunnen komen. Plaats afwerkranden en hoekstukken als dat nodig is om het geheel mooi af te werken.